free responsive site templates

Medjunarodni Ugled

« Amma je za svoj narod ucinila više od svih državnih vlada, … njen doprinos je ogroman. « – Prof. Muhammad Yunus, 2006, Nobelova nagrada za mir.

« Amma je, najiskreniji, ogromni izvor energije, ljubavi i saosećanja. Mislim da, kada bismo svi primili samo deo toga našim bićem, na svetu bi postojalo samo zadovoljstvo. Koliko god malo ja mogu da ostvarim uz pomoć Ammine inspiracije, dajem sve od sebe da to ostvarim. »– Dr Rajendra K. Pachauri, predsednik institucije Intergovernmental Panel o klimatskim promenama.

« Ja sam bio veoma zapanjen činjenicom, koliko novca, koji je bio sakupljen, ustvari odlazi i pomaže direktno onima kojima je to potrebno. Amma je spontana i intuitivna u donošenju odluka. Ona To ostvaruje brzo i to daje trenutan rezultat, izostavljajući birokratiju, inspirišući ljude i lično im pomažući u njihovim potrebama. Mislim da bi sve « dobrotvorne » organizacije mogle puno toga da nauče o načinu na koji Amma pomaže, gradi i radi… »– Olara A Otunnu, jedan od predsednika UN.

« Kada pomislim na Ammu, i njen život pun požrtvovanja i odanosti predanosti, vidim sjajan primer za sve nas, u duhu poštovanja, saosećanja i brige. » – Dr Steven Rockefeller, phd filantropist, učitelj i aktivista.

« Amma predstavlja uzor, kakav nam je potreban u spasavanju opstanka Planete, ona je najhrabrija osoba koju sam ikada srela, jer ona sedi i grli sve ljude. To je najhrabrija stvar koju neko sada može da radi. Pucati u ljude nije hrabrost. Najhrabrije je zbrinjavati, a to Ama radi. »– Alice Walker, dobitnica Pulicerove nagrade.

« Naglaskom na nesebičnom služenju i milosrdju, Amma će, verujem, vidno uticati na budući svet. » – Monah dr Wayne Teasdale, bivši poverenik parlamenta svetskih religija.

Amma's Speech at United Nations on Sustainable Development 2015