IAM Meditacija – Septembar 2014.

logo-iam-meditation1

IAM – INTEGRATED AMRITA MEDITATION TECHNIQUE®

U BEOGRADU 13. septembra 2014. prva grupa i 14. druga grupa

 subota, 13.09.2014  &  nedelja, 14.09.2014

Za sve vas koji želite da produbite duhovni razvoj, srećni smo što možemo da vas obavestimo o IAM – INTEGRATED AMRITA MEDITATION TECHNIQUE® u Beogradu

ammameditate

 

 JEDNODNEVNI   SEMINAR  « IAM  TEHNIKE  MEDITACIJE »  U  BEOGRADU

 

Polaznici & Refresh

 

U subotu 13. septembra 2014 i nedelju 14. septembra od 09.30 -18.00 u Sali Joga centra Zemun: Aleksandra Dubčeka 28d (bivša Tvornička, kod Metro obuće ili IV Opštinskog suda) Zemun. To je jednodnevni seminar za polaznike, upišite se u jednu ILI u drugu grupu.  To je poludnevni « Refresh » seminar, za one koji su vec zavrsili kurs/seminar za polaznike)  refresh ce biti odrzan : 13 popodne  i  14 popodne, u istoj sali.

Instruktor, Akhilesh Milan (London), sertifikovani predstavnik M.A.Math, na srpskom jeziku,

Cena za polaznike : 25 evra za uplate do 10. septembra ; 35 evra za uplate od 11. septembra ; strunjače, prostirke i lagani ručak uračunat u cenu ; broj mesta ograničen, poželjno je da dodjete u trenerci ili lakoj odeći i ponesete svoj frotir-peškir, (Cena za « Refresh » koji ce biti samo popodne u subotu i popodne u nedelju, ce biti 5 evra i pozeljno je doneti « offering » – ponudu)

​​- Dodatna obaveštenja i uplata : e-mail : istriver@yahoo.com ; mob. 069/190-777-2,

Organizacija i instruktor su volonterski rad ; uplata od seminara koristi se za troškove sale itd. vezane za seminar kao i za organizaciju programa Br.Shubamrite, jednog od najbližih Amminih učenika, koji je besplatan i koji se odrzava u maju svake godine.

 

 

 D O B R O   D O Š L I !

Publicités