IAM – Integrated Amrita Meditation

 

logo-iam-meditation1

IAM – INTEGRATED AMRITA MEDITATION TECHNIQUE®

Za sve vas koji želite da produbite duhovni razvoj, srećni smo što možemo da vas obavestimo o IAM – INTEGRATED AMRITA MEDITATION TECHNIQUE®

ammameditate

« IAM – Integrated Meditation Technique » je moćna tehnika meditacije, koju je Amma stvorila da bi pomogla svakom da se u potpunosti razvije i ostvari u životu. Njena specifičnost je što udružuje veoma blage vežbe relaksacije sa metodom jednostavne i efikasne meditacije. Svako može svakodnevno da vežba, sa lakoćom, oko 25 – 30 minuta.

IAM profinjuje ličnost, razvija jasnoću uma i intelektualno produbljivanje, favorizuje kreativnost i povećava pažnju u toku celog dana. Ova vežba povećava našu energiju i smanjuje napetost, poboljšavajući time naše mentalno i fizičko zdravlje.

Većina nas ima uglavnom tendenciju da reaguje a ne da odgovori na situaciju. To se generalno objašnjava činjenicom što imamo nerazrešene emocije usadjene u nama. Tendencija da reagujemo rasipa mnogo stvaralačke energije a u suprotnom, ona bi mogla da koristi našem ličnom razvoju i dobrobiti društva.

Jedna od glavnih funkcija IAM – Integrated Amrita Meditation Technique, je da kanališe energiju na način koji će da otkrije naše neostvarene talente. Ova tehnika nam takodje omogućava da se opustimo fizički i mentalno i da vodimo život bez stresa.

Seminari « IAM Meditation Technique » se redovno održavaju u Amritapuri-ju, u prostorima Ašrama i oni su besplatni. Podučavanje « IAMMeditation Technique » je takodje moguće u celom svetu i realizuju ga nominovani predstavnici M.A.Math.

Web sajt Indija : http://www.iam-meditation.org/

Publicités