DARŠAN SA AMMOM 2017 – MILANO

13. 14. i 15. Novembar

1_AMMA_ok

DODJITE NA PUT ZA DARSAN – Amma Srbija organizuje put u Milano i boravak u Kongresnom Centru.

PRIJAVAFacebook ili e-mail ammaskalpita@gmail.com (za pocetak, samo javite da zelite da idete sa nama!)

KALENDAR – broj mesta je ogranicen, prvi na listi su u prioritetu :
– pre 20 Septembra – Prijavite se, stradan vam saljemo detalje u vezi puta na vasu e-mail adresu.
– pre 28 Septembra – Predvideti uplatitu 25 evra u din. – rezervacija boravka u Kongresnom Cenru (ako se pojavi kasnije problem za odlazak, vracamo 25 E).

STATUS – grupa Amma Srbija ima privilegovan status … imamo status veoma slican „staffu“ koji putuje sa Ammom iz Ashrama u Indiji i prati je na celoj turneji : boravimo u Kongresnom Centru za minimalna finansijska sredstva i takodje imamo priliku da doprinesemo organizaciji sa internacionalnim «staff-om» tj. da ucestvujemo u Sevi, da dajemo prasad, da aktivno ucestvujemo i pomazemo da se program odvija. « Obicni » posetioci nemaju pristupa svemu tome.

SEVA – Pomazemo u restoranu ili sigurnost … itd.

CENA – predvideti ukupno oko 230 E za put autobusom i boravak (spavanje za 4 noci) i bonovi za obroke za tri dana) u Kongresnom Centru Malpensafiere. (Detaljno : put oko 115 E, boravak i hrana oko 115 E ; Rezervacija od 25 E je vec uracunata u totalu od 230 E) To su cene od prosle godine, ako ima malih promena obavesticemo vas cim saznamo.

PUT – krecemo iz Beograda, sa autobuske stanice da bi u ponedeljak 13 novembra bili spremni, i odmorni u Kongresnom centru … za pocetak programa. Postoji mogucnost da budemo tamo u nedelju 12. Kad Amma stigne u nedelju predvece … onda dobijamo od Nje prasad, Amma daje svakom tanjir sa vecerom, predivan momenat pun bliskosti u Amminoj blizini. Ko zeli da putuje avionom treba sam da pronadje let.

Sve detalje saljemo cim se Prijavite!

Sva pitanja su dobrodosla !

JAI MA
Kalpita
Zvanični predstavnik Amminih aktivnosti u Srbiji

Slike iz Milana 2015. i 2016.

 

Publicités