DARSAN SA AMMOM 2015 – MILANO – NOVEMBAR 6, 7, 8

Om Namah Shivaya,

Amma_Milano

​ »Moja religija je ljubav​ » – Amma

​U Milanu… svi smo duboko u srcu osetili ove ammine ​reci.

Ammina svetlost i ljubav su nezaboravni… oni su tu … prisutni u svakoj nasoj sekundi.

Kad bi Milano postao nas tradicionalni put za Darsan … to bi bio san snova … kao sto je sve sa Ammom!Tanmayi, nas domacin, nam je porucila da nas ceka sledece godine a dve grupe (od tri) SEVE su bile pohvaljene kao primer. To je zaista divno.

Foto na pocetku : ​Amma je stigla u Milano cetvrtak predvece, 5. novembar 2015… i nas 15 iz Milana 2015. … dve… tri fotografije za pocetak …svi smo tu (sem Djanluke koji se tesko da videti na fotografijama…) … otvoricemo gogle drive sa svim fotografijama…. itd, itd.

Milano_svi_Devi Bhava Milano_svi2_devi bava Milano_u_Beogradu 

*************** Istorijat *************************

AMMA je na turneji po Evropi u oktobru i novembru 2015

Grupa iz Srbije ce biti u Milanu 6, 7 i 8 novembra

Idemo autobusom iz Beograda, u Milanu cemo biti smesteni u prostoru kongresnog centra gde je program.

Ima jos par slobodnih mesta

Sledeci korak : Ko zeli da ide, treba da odgovori, pre 15 jula. na ovaj e-mail amma.srbija@gmail.com i jednostavno da kaze da ima nameru da ide.

  U NASTAVKU :

DATUMI / OBJASNJENJA i CENA / INFORMACIJE /  ORGANIZACIJA

******* DATUMI *******

4. Novembar ili 5. Novembar

 Polazak autobusom oko podne … putovanje tokom cele noci.

Cena je ista za obe varijante (polazak 4. novembra  ili 5.)

5. Novembar

(Ako se krece 4.) Smestaj* u kongresnoj hali – odmoramo i po mogucstvu pomazemo u hali … pripreme za docek Amme.

6. Novembar, petak

(Ako se krece 5.  …Dolazak u Milano ujutru … prevoz do kongresne hale gde je program, Smestaj* u kongresnoj hali)

Nastavak je isti i za polazak 4. ili 5. novembra :

Amma stize u 11h : program* pocinje

  • Program se zavrsava kasno uvece
  • Spavanje

pogledati ispod objasnjenja u vezi smestaja*,   i detaljnog  programa*

7. Novembar, subota

  • ustajanje …  itd.
  • Amma stize u 11h : program* pocinje
  • Program se zavrsava kasno uvece
  • Spavanje

8 Novembar, nedelja

  • ustajanje  …  itd.
  • Amma stize u 11h – program* pocinje
  • Program traje ceo dan, celu noc do ujutru 9. novembra ; nema spavanja … ima Devi Bhava ali ko zeli da ide na pajkenje, moguce je, naravno.

9 Novembar

Prevoz :  kongresni centar –> centar Milana… mala setnja i pokret autobusom popodne … via Belgrado.

******* OBJASNJENJA + CENA *******

* Autobus 

Putujemo redovnom Lastinom linijom. Postoji polazak i povratak bas onih dana u nedelji koji nam odgovaraju.  Autobus je super konforan … Ima popusta za odredjene slucajeve … videcemo taj detalj kasnije .

Cena po osobi 10 930 din.

* Prevoz Centar Milana -> Kongresni centar, ne znamo… predvidimo 5€ jedan pravac !

Cena po osobi 10€ (?)

* Smestaj

Bicemo smesteni u jednoj prostoriji u Kongresnom centru.  Uslovi su skromni ali i cena. To je takodje jednostavno resenje jer smo sve vreme na licu mesta, ne moramo putovati  iz Milana. Poneti vrecu za spavanje i prostirke-kao za yogu ; naravno – ima kupatila … tuseva itd. Cena po osobi 50Evra ukupno za 3 noci (ili 4 ista cena) i za sve dane. (Ammini sledbenici iz Milana su nam rekli da Hoteli u blizini su 90 € za jednu noc sa doruckom. Ima naravno i judhostela (youth hostel) ali nisu blizu kongresne dvorane )

To je SPECIJALNO za nasu grupu srpskih poklonika – Br Shubamrita nam je zbog trenutne finansijske situacije rekao mozemo da racunamo na tu mogucnost, organizatori iz Milana su mi potvrdili da je « ok » (samo za nasu grupu i grupu iz Grcke). Naravno broj mesta je ogranicen!

Cena po osobi 50€   /   Ukupno za sve vreme programa (bez obzira kog dana krenemo)

* Program

Svake godine do sada, taj program je sadrzao molitvu i meditaciju za mir na pocetku programa u 11h, pa Drshan, posle Badjani dok se odvija Darsan, popodne… Amma nam prica… Archana … opet Badjani itd.  Svaki dan je malo drukciji a poslednjeg dana popodne pocinje specijalni Darsan Devi Bhava. Naravno precizne detaljne program daje Amma neposredno pre turneje.

Cena za program : Besplatno

UKUPNO :18 300 din. (ili 150 €)

To je ukupna cena za 3 ili 4 dana u Milanu : put i smestaj (bez hrane)

 

******* DODATNE informacije *******

 1)  Broj mestaje ogranicen  za smestaj u Kongresnoj dvorani.

2)  Rezervacija – Za smestaj je obavezna rezervacija, 50% od cene = 25 E unapred i znaci, 25 Evra kad stignemo. Rezervacija se placa jer su ta mesta veoma dragocena i ako neko kaze da dolazi pa posle odustane, neko drugi ko je mogao da rezervise to mesto mora da ide u skupi hotel … Da bi  izbegli tako nesto, Italijani traze da se sve plati unapred ali smo mi ugovorili polovinu unapred.

3)  IshranaPostoji bon « durucak + rucak + vecera » = 40€ ukupno za tri dana. Ko zeli moze da kupi taj bon direktno u Milanu, kad stignemo u kongresni centar.  (hrana nije uracunata u cenu od 18 300 din.)

4)  Ishrana U drugim gradovima postoje uvek na Amminim programima, na licu mesta, mali punktovi i restotancici, kafici… u prostoru kongresne hale ; Verujemo da su Italijani uredili sve to kao i drugi … pa svako moze da se organizuje po svojoj volji … da donese nesto iz Beograda i da dopuni na licu mesta… ili da kupi bon ako vise voli. To cemo jos potvrditi pre puta.
 

******* ORGANIZACIJA putovanja *******

10 JULI – javite vasu nameru : da li zelite da putujete u MILANO, javite najkasnije do 10 jula … Ostajemo u vezi e-malom (ljubica.mudri@gmail.com), skypom, fecbookom, telefonom   … i saljemo dodatne  informacije svima…

12-18 JULI  srecna grupa koja putuje : sastajemo se u Beogradu  Dogovaramo se jos o svemu … ko zeli da ima Sevu (da pomogne AMMA Milano… na primer da se secka povrce ili da se prave palacinke ili da se peru sudovi ili cisti …) Seva je moguca … cak i za « posetioce » mada sevu obicno imaju privilegiju da rade poklonici iz zemlje koja organizuje   – no,  Italijani su zaista divni… sve je moguce ! (ako neko nece biti u Beogradu tih dana … videcemo pre ili kasnije preko skypa, telefona itd.)

15 JULI – poslednji dan da se uplati 25E – rezervacija za Smestaj u Milanu. Uplate se vrse na ziro racun ili cekom na racun u banci. Broj racuna ce biti poslat najkasnije 25 juna. Ostatak od 25 Evra u novembru se placa u Milanu. Taj datum je nepomerljiv, jer moramo napisati imena (nas koji dolazimo) na Italijanski sajt koji se otvara oko tog datuma.

15 JULI – 30 JULI  – u tom periodu ce AMMA-ITALIJA da otvori sajt  u koji ce Kalpita da upise imena svih nas koji cemo (u tom momentu) imati uplacenu rezervaciju za smestaj i tako ce smestaj definitivno da bude rezervisan.

10 OKTOBAR – Vidimo se i kupujemo karte za Bus LASTA redovna linija-nema rezervacije, karte se ditektno kupuju, predvideti novac za pocetak oktobra ili cak drugu polovinu septembra …  Ne kasnije, da nam ne odu mesta…

Hvala svima koji su procitali ovaj tekst i …  hvala unapred za interesovanje, i drustvo na ovom putu duhovnog istrazivanja, unutrasnje radosti, saosecaja, ljubavi …

Kalpita (ljubica) i Spomenka

 Amma – Srbija

Publicités