DARSAN SA AMMOM 2016 – MILANO – NOVEMBAR 11, 12, 13

PUT ZA DARŠAN 2016

Idemo na Ammin program u Milano

Počinjemo pripreme za boravak naše grupe u Kongresnom Centru gde će biti održan Ammin program.

Prijava pre 1. septembra – Javite da želite doći na Ammin program, e-mail amma.srbija@gmail.com
Pre 8. septembraUplata rezervacije 

LOV.jpg

DATUM PROGRAMA – 11, 12 i 13 novembar 2016. Organizatori Amma-Italija su objavili datum, očekuje se definitivna potvrda od strane Amritapurija.

BORAVAK
SMEŠTAJ : isti Kongresni Centar kao i prošle godine « MalpensaiFiere » ; poneti yogi dušek i vreću za spavanje.

CENA BORAVKA : biće kao i prošle godine 50 E smeštaj u Kongresnom Centru ukupno za sve vreme programa i 40 E bonovi za hranu ukupno za sve vreme programa.
Boravak treba da se rezerviše unapred – Uplata rezervacije pre 8 septembra ukoliko dotle datum bude potvrdjen (na račun u Srbiji – detalje šaljemo čim nam stigne prijava).

SEVA – dobrovoljno učešće u raznim poslovima organizacije zivota : naravno, opet cemo biti ukljuceni u Sevu … videcemo datalje kasnije.

PUT : Svako dolazi u sopstvenoj organizaciji : avion, autobus… zato što deo već postojeće grupe više voli avion a drugi deo autobus (« Lasta » ima redovnu liniju).

Znači put Beograd – Milano i povratak organizuje svako za sebe ; Jedino je obvezno da nam pošaljete detalje puta tj. kad stižete u Milano i kad u Kongresni Centar da bi vas neko uveo u Centar, itd. Uz rezervaciju boravka biće neophodna fotokopija karte za prevoz ili rezervacije puta,  naravno ta fotokopija nije potrebna pre 8 septembra.

Ako želite doći, ove godine treba da ispoštujemo uputstva naših domaćina u vezi datuma i organizacije, prošle godine su nam progledali kroz prste jer smo dolazili prvi put. Mada je vreme odmora i mnogi su otišli od kuće molim vas, ako vam je ikako moguće da

JAVITE pre 1 septembra : da li planirate da dodjete sa grupom ?

(što podrazumeva : da budete smešteni u Kongresnom Centru, što je veliko preimućstvo, da učestvujete u Sevi i u zajedničkom životu grupe naprimer zajedničkom poklonu Ammi od grupe iz Srbije , itd.)

15-amma-darshan.jpg

In Amma’s service
Jai Ma !
Kalpita
Amma Srbija

Publicités