Bri. Dipamrita sa nama u 2015.

 Ammina poruka saosećanja, ljubavi i mira stigla je ponovo u Srbiju

25. novembra 2015. Bramaćarini Dipamrita – Ammina bliska učenica i njen predstavnik u Evropi i svetu,  bila je naš gost.
Blagost i Ammina ljubav su dohujali u salu Centra Za Kulturnu Dekontaminaciju u Beogradu.

Bri. Dipamrita nam je pričala jasno, slikovito i sa puno blagosti i svežine, na temu « Izbor je u vašim rukama ».  Nekoliko pitanaja i veoma direktnih odgovora.  Pauza za susrete, … za čaj i butik (u kome možemo naći mirisne štapice knjige, male od sandalovog ili ruzinog drveta, CD sa Bajanima koje peva Amma, itd.). Drugi deo programa : Bri Dipamrita i Nath pevaju Bađane… i mi sa njima; Srca su razdragana, smešak … struna subtilnog osećaja je vibrirala u svima! Na kraju, Bri Dipamritaji  vodi meditaciju … skoncentrisani smo na našu unutrašnju tisinu i kosmički mir.   


Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
Om neka sva bića nađu sreću i mir

Sala CZKD 25 novembar

Publika je ispunila salu … sa velikom pažnjom smo slušali Bri. Dipamritu,  sa koncentracijom učestvovali u meditaciji i svim srcem u bađanima.

Bri. Dipamrita


Hvala Bri Dipamriti, sto je došla na Balkan i dodirnula naša srca, i Hvala Br Shubamriti koji je učinio sve da se program održi (iako nije mogao doći lično zbog neočekivanih delikatnih promena u uslovima prelazaka izmedju Shengen zone i izvan… onih novembarskih dana Pariske i Evropske krize).

Hvala Akhileshu, Nathu, Kalpiti i Jean-dou, srpskoj ekipi i svima koji su doprineli da se ovaj program održi.

 

c25novembre2015
Bri. Dipamrita i AkileshSatsang sutradan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   … i posle programa

 

 

Publicités