Susreti sa Ammon

Ce diaporama nécessite JavaScript.

Bez obzira da li je Amma na proputovanjima ili je u njenom Duhovnom Centru u Indiji, ona radi jednu stvar skoro sve vreme – a to je, da prihvata sve one, koji su se okupili, u njenom prisustvu, u nežni, topli zagrljaj.

Jedan od Amminih sledbenika je rekao: « Ammin zagrljaj je kao nežna reka koja miluje naše isušene duše. Čak je i nemoguće opisati njen zagrljaj. To je iskustvo u kojem se um zaustavlja a čovek se oseća potpuno opušteno i voljeno. »

Teško je dočarati izvor Ammine neiscrpne energije, koja teče iz trenutka u trenutak, dan za danom, u vidu voljenog, majčinskog zagrljaja. Ona često sedi i duže od 18-20 sati neprekidno, bez i jednog trenutka pauze.

U zadnjih 40 godina Amma je zagrlila više od 31. miliona ljudi širom sveta.

Amma obično pravi turneju po Evropi svakog Oktobra i Novembra. Ona takođe posećuje severnu Ameriku, Australiju, Singapur, Maleziju, Mauricijus kao I mnogo drugih zemalja sirom sveta. Kad je u Indiji, Amma ili boravi u Amritapuri-ju, to je predstavništvo njenih dobrotvornih i duhovnih misija a smesten je u Kerali (u Južnoj Indiji), ili putuje po Indiji uz prateće programe.

Da biste našli gde možete pratiti Ammu idite na: http://www.amritapuri.org/yatra

Ammimi programi i zagrljaj su besplatni i pristupačni svima.

 

Publicités